AV-løsninger

electrician testing industrial machine

Find en AV-løsning, der passer til jeres behov

Der findes et væld af forskellige løsninger inden for AV og PA. Typen og størrelsen på systemet afhænger naturligvis af, hvor og hvad det skal bruges til. Vi er eksperter i AV/PA-løsninger, både til erhverv og til boligforeninger – herunder også løsninger til festlokaler, beboerlokaler og kulturhuse.

 

Vi rådgiver jer gerne, så I får valgt den helt rigtige løsning, der passer til netop jeres behov. Vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på en totalløsning – inklusiv montering og eventuel serviceaftale. Vi udfører også støjbegrænsning på systemerne, så I kan undgå naboklager.

Online møder – opsætning og service af udstyr

Har I brug for installation, service og udstyr til online møder og videokonferencer? Så tilbyder vi rådgivning og hjælp til at vælge og opsætte det tekniske udstyr, så I får en løsning, der matcher jeres ønsker og behov. Vi har en række stærke samarbejdspartnere med et bredt udvalg af videokonferenceudstyr. Vi sørger for at sætte udstyret op og får teknikken til at fungere, fx projektor, mikrofonhøjttalere og evt. installation af netværk.

Online meeting via video conference call

AV-Installation – løsninger til erhverv og boligforeninger

Vi sælger, installerer og vedligeholder alle former for AV-løsninger til boligforeninger og erhverv. Vi tilbyder installationer i hele Hovedstadsområdet og udfører blandt andet følgende opgaver:

Boss leading a conference in the conference room

AV-udstyr til arbejdspladser, skoler, plejehjem m.v.

Vi installerer udstyr til online møder på fx arbejdspladser, som ønsker at kommunikere med hjemsendte kollegaer via videomøder. På skoler står vi for opsætning af smartboards, projektor med digital skærm, som fungerer interaktivt i stedet for en tavle, og vi sørger for tilslutning til højttalere til fx fjernundervisning. Kontakt os, hvis I ønsker vores vejledning og hjælp til udstyr til online møder, fx i mødelokaler, konferencerum, institutioner, på plejehjem m.v.

Pris på AV-installation og udstyr

Der findes et væld af muligheder, når det drejer sig om AV-udstyr. Dermed er det også muligt at finde AV udstyr i næsten alle prislejer. Kontakt os uforpligtende og fortæl om jeres behov og budget, og vi hjælper gerne med et bud på den optimale løsning.

Electrician Installing Outlet

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.