Porttelefoner

Porttelefoner og adgangskontrol med brik

Øg sikkerheden med porttelefoner. Installation af porttelefoner og elektronisk adgangskontrol med brik forbedrer sikkerheden i ejendommen. Porttelefoni skaber ekstra tryghed for beboerne i etageejendomme og giver mulighed for at kommunikere med personen, der ringer på. For virksomheder kan man med et elektronisk adgangssystem nemt holde øje med, hvem der får adgang til at komme og gå i bygningen.

gate

Dørtelefonanlæg i hele Hovedstadsområdet

Vi er specialister i installation af dørtelefoner og porttelefoner – både til erhvervskunder og for boligselskaber. Vi kan også installere adgangskontrol med nøglebrikker. Vi monterer og udfører reparationer i hele Hovedstadsområdet. Med et dørtelefonanlæg og elektronisk adgangskontrol med brik styrer du selv, hvem der får adgang til ejendommen.

 

Vi fører et bredt udvalg af systemer til adgangskontrol og dørtelefonanlæg, og vores medarbejdere kan naturligvis montere og reparere dem alle.

Young woman entering code on keypad of home security alarm

Service og reparation af dørtelefoner

Vi tilbyder service og vedligeholdelse af dør- og porttelefoner til virksomheder og boligforeninger:

Couple using a terminal on the wall

Vælg det rigtige system til adgangskontrol

Kravene til telefonerne svinger, alt efter omgivelserne og størrelsen på ejendommen. Der findes mange forskellige systemer, og det kan være et stort arbejde at finde ud af hvilket system, der egner sig til netop jeres behov. Vi står klar med råd og vejledning, så I får valgt det rigtige system til elektronisk adgangskontrol – og I kan selvfølgelig altid få et uforpligtende tilbud på installation af dørtelefoner.

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.