Nyt-El ApS

Vores medarbejdere

Brian Aakesen

Elektriker

26148517

Martin Wraa

Elektriker

Bjarke Overgaard

Elektriker

Kim Thomsen

Elektriker

Thomas Wraa

Elektriker

Kim Knudsen

Aut. Elinstallatør

26228516

Martin Rasmussen

Elinstallatør

40428518

Johannes R. Andersen

Lærling

For boligforeninger og -selskaber

Vores kendetegn er god service og arbejde i høj kvalitet, udført af faguddannede folk. Medarbejderskaren er alsidig og stabil og består udover direktøren af:

Mange af vores medarbejdere har mere end 10 års anciennitet, og vi er derfor et stærkt og sammentømret team.

Nyt-El ApS

Nyt-El blev grundlagt af Per Sørensen i 1974 og var til at starte med en enkeltmandsvirksomhed. Sidenhen voksede firmaet støt, og i 1998 blev vi til anpartsselskabet Nyt-El ApS. El-installatør Kim Knudsen overtog virksomheden i 2006, efter godt to års ansættelse.

Professional electrician, installing sockets at home

Din elektriker i Vanløse, Valby
og Frederiksberg

Nyt-El er din elektriker i Valby, Vanløse, Frederiksberg og i hele hovedstaden. Vores mange års erfaring med at levere professionelt elektrikerarbejde sikrer dig optimale løsninger af høj kvalitet. Vi udfører installationer, servicearbejde og vedligeholdelsesopgaver for både private, boligforeninger og virksomheder. Som din elektriker Frederiksberg, Valby og Vanløse hjælper vi dig gerne med alle små som store opgaver.

Kompetente og stabile fagfolk

Hos Nyt-El får du en faguddannet og erfaren elektriker, som kan levere en kundetilpasset løsning til dig. Vi har erfarne folk til opgaverne og lægger stor vægt på at løse vores opgaver med fokus på personlig service og høj kundetilfredshed. Hos Nyt-El får du udført professionelt kvalitetsarbejde, og vi løser de aftalte opgaver til tiden.

Electric Outlet Installation by Electrician
cropped image of electrician holding clipboard and inspecting electrical box in corridor

Troværdighed og punktlighed

Kundetilfredshed er en æressag for os, og vi lægger stor vægt på at være 100 procent troværdige og overholde alle vores aftaler. Vi udfører både reparation af dørtelefoner og andet professionelt el-arbejde.

 

Vi gør derfor alt, der står i vores magt, for at komme til den aftalte tid, og vi laver ikke arbejde, som ikke er aftalt på forhånd. Støder vi på forhold, der bør repareres, når vi nu er i gang, kontakter vi dig altid, inden vi udbedrer dem.

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så ring på 38 79 85 14 eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Personlig service gennem 45 år

Vi har hos Nyt-El stor erfaring inden for branchen og har udført service og reparationer i hele København siden 1974. Vi er en stabil virksomhed med et højt niveau inden for el-service, dørtelefoni og reparation – både når det gælder kvalitet og service. Vil du høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger, så er du altid velkommen til at bestille en elektriker eller kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

male electrician-technician, connects the equipment with a tool
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.