Videoovervågning

Vi installerer og reparerer videoovervågning i hele Hovedstadsområdet

Vi udfører professionelle installationer og kameraovervågning i høj kvalitet og har stor viden og erfaring med installation af videoovervågning i København. Vores udvalg af videoovervågningssystemer er bredt, og vores personale er selvfølgelig uddannet til at installere og reparere dem alle. Vi kan også tilbyde vedligeholdelse og service af systemerne.

Security system of outdoor video surveillance, CCTV Security Camera on blurred outdoors background.
Woman controlling home with video cameras and digital tablet

Stor ekspertise inden for videoovervågning

Valg af antallet af overvågningskameraer samt hvilket overvågningskamera, man vælger, afhænger også af det specifikke formål, arealet der skal dækkes, mulighed for placering i forhold til gældende regler om overvågning osv. Vores erfaring gør os i stand til at sammensætte en løsning, der tager højde for alle disse elementer. Vores dygtige medarbejdere er klar til at rådgive dig.

Hvilket videoovervågningssystem skal du vælge?

Kravene til et overvågningskamera varierer alt efter omgivelserne, og om systemet skal bruges af private, til erhverv eller i boligforeninger. Der findes et væld af forskellige systemer, og det kan være en udfordring at vælge et system, der dækker lige netop jeres behov.

 

Nyt-El står til rådighed med ekspertise inden for de forskellige systemer og vejleder, så I får valgt den helt rette kameraovervågning – og vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på en totalløsning.

 

Vi er Milestone certificerede, men tilbyder også overvågningssystemer fra andre mærker.

Security camera surveillance system outdoor of house.

Om Milestone overvågningssystemer

Milestones overvågningssystemer er et brugervenligt og fleksibelt system, som kan tilgås via både computer eller på mobil, når du er på farten. Du får et nemt og effektivt overblik med hurtig adgang til dine kameraoptagelser. Systemet har avancerede funktioner, når man ønsker at sortere i og eksportere forskellige hændelser og med gode muligheder for individuel tilpasning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.