Reparation & Service

Reparation og service af el-installationer

Vi udfører alle former for reparationer for både private, erhvervskunder og boligforeninger. Har du brug for fx el-tjek, reparation eller service af dine el-installationer, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder solidt kvalitetsarbejde og god service til en rimelig pris.

Male electrician repairing circuit line

Vi hjælper dig uanset hvad problemeter skulle være

Mangler du strøm i din bolig eller professionel rådgivning om el? Alt fra småopgaver til større reparationer kan vi som autoriseret el-installatør hjælpe dig med. Vi hjælper mange private faste kunder med større og mindre opgaver. Vi dækker hele Hovedstadsområdet og udfører professionelle reparationer i høj kvalitet. Intet job er for lille, og vi kan løse alle former for opgaver, blandt andet:

Low angle view of electrician in gloves fixing electrical distribution box

Personlig og fleksibel service gennem 40 år

Med mere end 40 år i branchen har vi opbygget en enorm alsidighed, som betyder, at vi kan udføre alle former for reparationer. Hos Nyt-El får du kvalitetsarbejde samt kompetent og personlig betjening til aftalt tid og pris.

Hurtig udrykning til boligforeninger

Vi ved, at problemer med el-installationer i en boligforening berører mange mennesker. Vi lægger derfor stor vægt på at være fleksible i forhold til akut opståede problemer, og vi rykker hurtigt ud, hvis I har brug for akut service af for eksempel varmeanlæg, porttelefoni eller lys i opgangen. Vi tilbyder også en 24-timers vagtordning til boligforeninger.

young electrician standing on ladder and working with plug

Ingen opgave er for lille, når det gælder dit hjem

Igennem årene har vi haft mange store samarbejder med ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber. Vi er derfor specialiserede i reparationer af alle de forskellige el-installationer, der får en boligforening til at fungere, heriblandt:

  •  
Hands of unrecognizable electrician working with screwdriver

Høj kundetilfredshed og kvalitetsløsninger

Hos Nyt-El får I god og personlig service samt stabile kvalitetsløsninger. Alle vores medarbejdere er faguddannede, kompetente og alsidige. Vi lægger stor vægt på troværdighed, punktlighed og at overholde alle indgåede aftaler. Vi udfører aldrig arbejde, som ikke er aftalt, og støder vi på forhold, der burde repareres samtidig, kontakter vi jer altid, inden vi gør yderligere.

 

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for reparation og service af el-installationer – ring på telefon 38 79 85 14 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.