EL-installation

El-installation for private, erhverv
og boligforeninger

Mangler du lys i lejligheden? Eller har du brug for nye el-løsninger til bygningen? Hos Nyt-El udfører vi alle former for el-installationer for private, erhvervskunder og boligforeninger.

Electrician Ready For Work
Electrician Repairing Domestic Light Switch

Vi er ’husets’ elektriker

Hos Nyt-El har vi mange faste kunder, som vi er glade for at komme hos og hjælpe med alt fra stort til småt. Vi sætter en ære i at yde en god service til alle vores privatkunder, både ved småopgaver eller større opgaver som fx renovering af gamle el-installationer. Uanset om du bor i villa eller lille lejlighed, står vi klar til at hjælpe med alle typer el-opgaver.

God kvalitet til fair priser

Vi leverer godt arbejde til en rimelig pris. Kontakt os, hvis du ønsker at høre, hvad det koster at lave nye installationer eller andre el-opgaver. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Electrician Builder at work, installation of lamps at height. Professional in overalls with a drill.

Vi klarer alle små og store opgaver

Vi dækker hele Hovedstadsområdet og udfører professionelle installationer i høj kvalitet. Ingen opgave er for lille, og vi kan løse alle opgaver inden for blandt andet:
Installing electric meter

Eltavle og HPFI relæ – service
og installation

Ved fx renovering af køkken eller nyt badeværelse kan vi hjælpe dig med at etablere strøm og udskifte din gamle eltavle. Skal du have installeret nye hvidevarer, fx et nyt gaskomfur, kan vi også stå for udvidelse af din eltavle til 400 volt. Som autoriseret elektriker står vi klar til at yde professionel el-rådgivning og hjælpe dig med alle installationerne i din bolig.

Personlig og pålidelig service

Vores mere end 40 år i branchen har givet os en enorm alsidighed, der sikrer, at vi kan håndtere alle former for el-installationer. Vi tilbyder personlig service, kvalitetsarbejde og 24-timers vagtordning til for eksempel boligforeninger.

Installing Main Fuses Box

Specialtilpassede el-løsninger til boligforeninger

Vi har igennem årene specialiseret os i løsninger til boligselskaber, ejerforeninger og andelsforeninger. Vi kan både tilbyde nye løsninger samt vedligeholdelse af jeres eksisterende el-installationer. Blandt nogle af de mange opgaver, vi løser for boligforeninger, er:

Electrical Master Equipment On House Plans.

El-arbejde med dokumentation
og kvalitetssikring

I forbindelse med større el-installationer hos fx boligforeninger og erhvervskunder, er der ofte behov for dokumentation og kvalitetssikring af det udførte arbejde. Når det er påkrævet, følger dokumentation af tegninger og kvalitetssikring med som en helt naturlig del af vores service.

Kvalitetsløsninger med høj kundetilfredshed

Et samarbejde med Nyt-El byder på personlig betjening, god service og stabile kvalitetsløsninger. Vores medarbejderskare er stabil, alsidig og faguddannet. Vores kunder er tilfredse kunder – vi er punktlige, troværdige og overholder alle aftaler 100 %. Derudover laver vi ikke arbejde, som ikke er aftalt på forhånd, og støder vi på noget, som burde repareres samtidig, kontakter vi dig altid først.

Installing electric outlet

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.