Ladestation – ladeboks til elbil

Electric car

Installation af ladestation til elbil

Kører du i elbil, og overvejer du en ladestation til din elbil derhjemme? Eller ønsker din virksomhed eller boligforening at tilbyde fleksibel opladning med en ladestander til elbiler? Nyt-El udfører professionel installation af ladebokse til elbiler af alle biltyper. Vores erfarne elektrikere installerer og servicerer ladestandere til både private og erhverv i hele Hovedstadsområdet. Vi hjælper dig gerne med også gerne med rådgivning, så du får den bedste og mest optimale løsning, der passer til dit behov.

Professionelle el-løsninger af faglærte

Vi tilbyder professionel rådgivning om ladestationer til elbiler. Vores erfarne og faglærte elektrikere står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at kunne oplade din elbil hjemme eller i virksomheden. Vi undersøger blandt andet den eksisterende el-forsyning, vi rådgiver om de fysiske forhold, og vi sørger for relevant sikring af installationen til dit hjem, din boligforening eller din virksomhed.

Power supply for electric car charging.
Electric car on gas station. Blue car and electric plug for char

Service og høj kvalitet siden 1974

Nyt-El har leveret strøm og service til private og virksomheder gennem mere end 45 år og altid med en serviceminded indstilling. Vi lægger vægt på at levere håndværk af høj kvalitet – som aftalt og til tiden. Vores team består af erfarne og faguddannede folk, som har stort fokus på at yde en kompetent og stabil service til alle vores kunder. Hos os kan du derfor være sikker på at få fleksibel og god service, veludført el-arbejde og professionelle kvalitetsløsninger.

Få et godt tilbud på ladeboks til elbil

Ønsker du at høre mere om montering og installation af elbil ladestandere i Storkøbenhavn? Vi er klar til at hjælpe dig med en grundig og professionel rådgivning og sparring om en ladeløsning, der matcher dine ønsker og behov. Kontakt os for at høre nærmere om elbil oplader, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af en ladestander til din elbil.

Electric car charging station

Få et gratis og uforpligtende tilbud​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.